Horoscop Balanta
Horoscop Balanta
Caracterizare zodii
Horoscop european Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Balanta

Zodia Balanta

22 septembrie - 22 octombrie

Calitati: echilibru, diplomatie, tact, farmec, armonie sociala

Defecte: nonconformist exagerat, vicii, vanitate

Sanatate: Are tendinte de ingrasare si poate avea probleme cu sistemul digestiv. Bolile sistemului nervos sunt forte rare.


Zodia Balanta Caracterizare

Balanta, aflata sub semnul echilibrului, este fermecatoare in societate si foarte bun diplomat. Om al compromisului pozitiv, este un mare generator de armonie sociala. Nimic nu il face mai fericit decat rezolvare unei situatii delicate. Fire nobila, Balanta nu se simte bine decat inconjurat de oameni.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Are nevoie de anturaj pentru a-si etala talentele. Este un bun mediator si ii place sa lucreze pentru pace si intelegere. Face intotdeauna alegeri corecte.

Desi sentimental, iubitor si inimos, Balanta este un tip rational. Stie foarte bine sa faca echilibrul intre intuitie si ratiune. De multe ori este surprinzator, dar tot ceea ce face, de cele mai multe ori, face parte dintr-un plan pe termen lung.

Balanta apreciaza mentinerea echilibrului, care este cel mai important lucru in viata. Diplomat innascut, are un comportament desavarsit in societate. Adaptabil si cu mult rafinament, iubeste arta: pictura si muzica. Daca are talent poate deveni un mare artist. Ii place luxul si duce o viata comoda. Este intelegator si, in general, este bine inteles de catre ceilalti.


Romantismul sau il poate conduce care deziluzii. Balanta este mai degraba pasiva, mai mult reactioneaza si mai putin actioneaza. Rolul sau este acela de a corecta.

Luxul excesiv poate deveni un viciu care il poate costa foarte mult. Ambitia si vanitatea ii pot face foarte mult rau. Mai multa disciplina nu ii face deloc rau.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau