Horoscop Berbec
Horoscop Berbec
Caracterizare zodii
Horoscop european Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Berbec

Zodia Berbec

21 martie - 20 aprilie

Calitati: curaj, cinste, initiativa, ratiune, caldura, devotament

Defecte: incapatanare, graba, naivitate, agresivitate, lipsa de disciplina, irascibilitate

Sanatate: Nativul Berbec este plin de vitalitate si este semnul cu cea mai mare putere de regenerare. Din cauza impetuozitatii si a nerabdarii este sensibil la stres, e nervos, are adesea insomnii. Are probleme cu dantura. Uneori ipohondru.


Zodia Berbec Caracterizare

Berbecul, impetuos si intreprinzator, isi urmeaza numai propriile convingeri. Desi generos, este adesea indaratnic si incapatanat.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Este vioi si plin de entuziasm pentru tot ce e nou. Are multe idei pe care doreste sa le puna in practica.

Berbecului ii place actiunea si este plin de dorinta de perfectionare. Este grabit, nu are timp sa astepte. Vrea totul imediat. Nu ii este frica de esecuri si nu le accepta. Are mare nevoie de stabilitate, in special in domeniul sentimental. Uneori nu este deloc sociabil si comunicarea sufera. Nu este usor adaptabil, dar poti conta pe el. Nu face intotdeauna alegeri corecte.

Nu ii plac situatiile echivoce, nu ii plac alegerile. Un Berbec vrea ca totul sa fie clar. Hotararile sale sunt ferme si nu ii place sa se razgandeasca. Este rational, ii place puterea, vrea sa conduca si are calitatile necesare. Este pragmatic si are aptitudini tehnice. In general norocos. Nu este o fire foarte intelegatoare. Are mare nevoie de sustinere.


Din exces de zel, Berbecul poate deveni certaret, chiar brutal. Cutezanta sa poate ajunge deseori la furii necontrolate. Este un subaltern recalcitrant si incomod. Nerabdarea il face sa inceapa multe lucrari si sa nu le termine. Nestapanit, risca sa se lase tarat in aventuri nedorite. Nu stie sa se opreasca atunci cand trebuie.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau