Zodia Bivol Horoscop chinezesc
Zodia Bivol
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Bivol

Zodia Bivol

Anul nasterii: 1937 1949 1961 1973 1985 1997 2009

Calitati: Calm, metodic, cinstit, loial, sincer, popular, de incredere.

Defecte: Materialist, rigid, incapatanat, inflexibil, nerabdator.


Zodia Bivol Caracterizare

Bivolul este al doilea semn al zodiacului chinezesc. Este omul de incredere pe care te poti baza. Cand ai nevoie de sprijin, suna un Bivol. Pragmatici, cu picioarele pe pamant, buni la suflet, si cu un bun simt iesit din comun, sunt gata de sacrificii pentru a te ajuta. Sunt foarte loiali, cinstiti, sinceri si directi, deseori lipsiti de diplomatie.

Nativul Bivol prefera caile batute, regulile si rutina. Le respecta si asteapta ca si ceilalti sa le respecte.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Au mare nevoie de stabilitate si doresc sa construiasca pentru securitate pe termen lung. Demni, refuza compromisul la nivelul principiilor de baza. Dragostea lor pentru familie este profunda, dar au si asteptari pe masura.

In general, Bivolii sunt calmi si rabdatori, dar sunt si foarte hotarati si, adesea, extrem de exigenti. Un Bivol furios poate fi foarte periculos. Daca sunt raniti, pot pastra mult timp resentimente, mai ales, atunci cand le este amenintata siguranta. Echilibrati, din punct de vedere emotional, nativilor din Bivol le place sa nu depinda decat de propria persoana.

Dragostea Bivolului poate fi puternica si romantic, iar uneori chiar impulsiva. Este nevoie de timp pentru ca sa construiasca o relatie serioasa, dar odata ce face un angajament, ei sunt cu incapatanare loiali, indiferent de ceea ce se intampla. Adesea isi ascund sentimentele, dar trainicia lor este de nestramutat.


Le place natura si au, in general o sanatate buna. Se feresc de stres cautand locuri linistite, unde se pot bucura alaturi de cei dragi. Singuratatea nu ii deranjeaza. Forta lor interioara este foarte puternica si isi respecta cu strictete cuvantul dat.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau