Zodia Capra Horoscop chinezesc
Zodia Capra
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Capra

Zodia Capra

Anul nasterii: 1943 1955 1967 1979 1991 2003 2015

Calitati: Talentata, inclinatii artistice, iubeste cultura, blanda, inteligenta, sensibila.

Defecte: Indecisa, incapatanata, dependenta, nesigura, nerecunoscatoare.


Zodia Capra Caracterizare

Blanda, si plina de compasiune Capra (numita uneori si Oaie) este al optulea semn al zodiacului chinezesc. Sunt persoane linistite si, deseori, timide, sunt receptive, au inclinatii artistice, iar emotiile lor sunt intotdeauna exteriorizate.

Caprele se simt foarte bine in sanul familiilor lor sau printre prieteni, care le apreciaza pentru talentul si sarmul lor deosebit.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

O Capra nu este experta in ceea ce priveste banii, dar se descurca cumva. Fire de artist, de multe ori traieste sub patronajul cuiva care are grija de ea. O capra stie sa se faca pretuita de oameni puternici care se bucura sa o aiba in preajma. Astfel se bucura de lucruri frumoase si evita munca, pe care o gaseste plictisitoare si isi poate manifesta nestingherita talentele.

Evita confruntarile, si lasa mai degraba pe altii sa preia initiativa si sa ia deciziile. Desigur, daca asta ii asigura confortul. Singura munca pe care o accepta este acea in domeniul artistic. Celelalte probleme le lasa altora. Are talentul de a se face pretuita si ajutata de oameni, datorita firii lor pasnice. Cand acest lucru nu ii reuseste, devine incapatanata si pesimista.


O Capra romantica are nevoie de un partener care este dispus sa asculte si rabdare la capricioasele sale modificari ale dispozitiei.

Capra are nevoie de prieteni loiali, care sa-i aduca echilibru. Oamenii, in general, cred ca merita tot timpul si atentia lor. Iubita, si admirata, o Capra poate straluci in orice directie in care talentul ei creativ se manifesta.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau