Zodia Dragon Horoscop chinezesc
Zodia Dragon
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Dragon

Zodia Dragon

Anul nasterii: 1940 1952 1964 1976 1988 2000 2012

Calitati: Decis, original, increzator, inventiv, adaptabil, viteaz, pasionat.

Defecte: Tiranic, arogant, nedelicat, exaltat, critic, dogmatic.


Zodia Dragon Caracterizare

Cel mai puternic semn zodiacal este Dragonul, al cincilea din horoscopul chinezesc. Nu este intotdeauna usor sa traiesti alaturi de ei. Vor sa fie intotdeauna stapani pe situatie si sa cucereasca admiratia anturajului.

Un Dragon este exigent, dar nu si cu sine, nepasator fata de tot ceea ce nu corespunde telului sau si, adesea, prea increzator in capacitatile sale, care, de altfel, sunt extraordinare.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Dragonii sunt oameni carismatici, cu o vointa extrem de puternica, isi urmaresc neabatuti drumul in viata.

Marea putere a unui Dragon consta in refuzul de a renunta. In modul sau de gandire exista credinta ca poate gasi intotdeauna o solutie indiferent de situatie. Daca Dragonul gaseste o cauza buna careia sa i se dedice, este cel mai fericit. Atunci isi concentreaza intraga energie si cunoaste realizarea maxima.

Relatiile personale sunt de multe ori subordonate preocuparilor pentru cariera. Un Dragon are intotdeauna calitati de lider si ii place sa isi asume apararea celor mai slabi. El poate straluci in cariera politica sau cea militara.


Ii plac problemele si provocarile. Pentru ca este in mod natural sincer si direct, Dragonul poate fi usor pacalit de diverse trucuri sau manipulari.

Dragonilor le place efortul fizic si sportul. Ei nu ezita sa-si puna toate eforturile si resursele in slujba a ceea ce cred. Desi au o atitudine de sefi exigenti, datorita carismei lor foarte puternice, pot aduna multi adepti si admiratori. Inteligenti, ambitiosi si vizionari, le place sa se inconjoare de oameni loiali.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau