Horoscop Fecioara
Horoscop Fecioara
Caracterizare zodii
Horoscop european Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Fecioara

Zodia Fecioara

23 august - 21 septembrie

Calitati: dorinta de realizare sociala, capacitate de analiza, rabdare, cinste

Defecte: spirit critic exagerat, seriozitate exagerata

Sanatate: Desi echilibrat, are o sensibilitate a sistemului nervos. Desi rezistent la stres, de multe ori da dovada de nervozitate excesiva. Uneori, poate fi ipohondru. Digestia poate crea probleme. Obezitate.


Zodia Fecioara Caracterizare

Nativul Fecioara este muncitor si modest, cu un pronuntat simt al datoriei. Este serios si foarte cinstit. Nu ii place sa insele sau sa fie inselat, nici macar in gluma. Obiectiv, dotat cu un ascutit spirit critic si o mare capacitate analitica, poate avea succese in domeniul tehnic, stiintific sau in critica.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Fecioara este animata adesea de entuziasm, dar unul insotit de calcul, de ratiune. Desi meditativ, este un om cerebral, iubeste studiul. Este adesea meticulos, fiind foarte atent la detalii. Atitudinea sa critica inascuta il determina sa actioneze corect, cu grija. Este respectuos si intelegator. Desi are uneori intuitii valoroase, nu se bazeaza pe ele. Da sfaturi valoroase si le apreciaza pe cele primite. Comunicare buna.

Nativul din Fecioara iubeste natura, armonia sociala si apreciaza viata simpla. Nu ii plac situatiile neclare sau ideile nastrusnice, desi este adesea original. Rabdator si perseverent, prefera sa munceasca din greu decat sa se lase antrenat in aventuri si speculatii. Isi planifica actiunile din timp, evitand situatiile critice. Ii place ordinea, punctualitatea. Fecioara are talent pedagogic. Este econom, fara a fi zgarcit.


Spiritul critic exagerat il face indecis si poate sa rateze multe ocazii in viata. Fecioara oscileaza intre pesimism si optimism, intre exaltare si depresie. Nativul din Fecioara are adeseori toane. Uneori, pare meschin sau carcotas. Nu este o fire deschisa, usor de descifrat. Uneori este orgolios si reactioneaza negativ cand ii este lezat amorul propriu. Uneori nemultumirile si criticile sunt exagerat de puternice, desi, in general, face alegeri corecte.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau