Horoscop Gemeni
Horoscop Gemeni
Caracterizare zodii
Horoscop european Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodiigemeni

Zodia Gemeni

<>22 mai - 21 iunie

Calitati: comunicare excelenta, inteligenta, istetime, spirit camaraderesc.

Defecte: superficialitate, nehotarare, instabilitate, spirit caustic, nerabdare

Sanatate: Nativul din Gemeni este sensibil in zona nervilor si a aparatului locomotor: maini si picioare. Nervozitate, depresii. Probleme cu stomacul.


Zodia Gemeni Caracterizare

Nativul din Gemeni este sensibil si sociabil. Ideile sale sunt constructive, dar iubeste schimbarile, si adesea este indecis. Deseori depinde de altii, dar acest lucru nu il afecteaza. Se adapteaza foarte usor, este curios, interesat de absolut orice fel de lucruri.

Desi au un comportament imprevizibil, prudenta ii fereste de multe neplaceri.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Gemenii au calitati innascute de negociere si mediere. Uneori oscileaza intre incredere si neincredere. Dezordinea launtrica ii impiedica uneori sa ia decizii intelepte.

Sociabil, nativul Gemeni cauta permanent latura luminoasa a vietii. Este un om exceptional, iesit din comun. Activ si creativ, cu el nu te poti plictisi. Cauta permanent fascinantul si neobisnuitul, dar in zona bunatatii. Atitudinea sa, deseori critica, nu il face decat rareori nesuferit. Talentul diplomatic si usurinta in exprimare ii permit sa obtina succese in multe domenii. Inteligenta si intuitia il servesc permanent.

Calitatile sale exceptionale il pot conduce spre superficialitate. Exprimarea neglijenta poate adesea jigni sau dezinforma. Functie de situatie nativul din Gemeni se orienteaza dupa cum bate vantul. Comportamentul sau este functie de starea de spirit. Din acest motiv, uneori, este nehotarat. Nu este foarte ordonat si statornic. Nu face intotdeauna alegeri bune.


Temperamentul sau sanguin determina si defectele cele mai frecvente: lipsa concentrarii si superficialitatea. Nativul din Gemeni are adesea o fire duplicitara, practicand des minciuna, chiar si in mod nevinovat. Adesea nu are timp sa explice ceea ce doreste si ia atitudini extreme. Apar tensiuni pe care le dezamorseaza prin inteligenta.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau