Zodia Mistret Horoscop chinezesc
Zodia Mistret ( porc salbatic )
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Mistret

Zodia Mistret

Anul nasterii: 1947 1959 1971 1983 1995 2007 2019

Calitati: Rabdator, loial, sincer, harnic, generos, modest, puternic.

Defecte: Fatalist, naiv, materialist, superficial.


Zodia Mistret Caracterizare

Puternic si, uneori brutal, Mistretul este al douasprezecelea si ultimul semn din zodiacul chinezesc. Un Mistret este simplu, vesel, cinstit si curajos. Are foarte multe calitati care pot fi admirate. Demnitatea sa il indeparteaza de minciuna si ipocrizie. Hotarat sa nu se abata de la drumul sau, mistretul nu pastreaza resentimente si incearca sa pastreze relatii bune cu toata lumea.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Un Mistret este senzual si apreciaza mancarea buna si bautura. Este tentat sa cheltuiasca mult pentru a-si satisface placerile. Iubeste mult viata tihnita si o constiinta curata.

Totusi este un exuberant in dragoste, si uneori apar riscuri. Pasionat si generos, la el trebuie sa apelati daca aveti nevoie de ajutor.

Nativii din Mistret sunt de incredere, si au, la randul lor, multa incredere in oameni. Uneori prea multa. Ei cred tot ceea ce aud si pot cade cu usurinta prada excrocilor. Este loial fata de cei apropiati, de familie si de prieteni.

In ciuda bucuriei lor de viata, Mistretii sunt hotarati, muncitori, buni prieteni si buni organizatori. Isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli. Ei sunt profesori talentati si foarte rabdatori.


Un Mistret poate avea succes in orice domeniu pe care il aleg, fara insa, sa faca compromisuri. Generozitatea lui naturala ii poarta noroc, indiferent de situatie. Este puternic si va ramane puternic si la varsta inaintata.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau