Horoscop Sagetator
Horoscop Sagetator
Caracterizare zodii
Horoscop european Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Sagetator

Zodia Sagetator

22 noiembrie - 20 decembrie

Calitati: idealism, generozitate, dinamism, pasiune, prietenie

Defecte: capricios, optimism exagerat, aroganta

Sanatate: Dinamismul nativului Sagetator il predispune la accidente, boli ale sistemului osos sau muscular, leziuni. Boli ale sistemului respirator. Surmenaj.


Zodia Sagetator Caracterizare

Sagetatorul este ingaduitor si tolerant. Dinamic si flexibil, gata oricand de actiune, apreciaza aventura si calatoriile. Nu ii plac lucrurile impuse.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Este o fire deschisa spre nou si insolit. Spirit liber, reformator, este calauzit aproape in exclusivitate de idealuri, dar apreciaza si confortul.

Vesel si optimist, Sagetatorul isi traieste viata din plin. Fara independenta nu poate trai. Isi doreste sa exceleze in toate si sa-i intreaca pe cei din jur. Uneori da dovada de exces de zel.

Desi are un talent organizatoric exceptional, se bazeaza mai putin pe ratiune si mai mult pe intuitie. Un Sagetator este un om al principiilor. Adevarul si dreptatea il obsedeaza. Cinstea sa este exemplara. Pasiunile sale sunt sportul si natura. Gandeste cu inima, desi ideile sale nu sunt lipsite de eficienta. Apreciaza mult sinceritatea.


Sagetatorul, avand uneori sentimente contradictorii si un amor propriu exagerat poate fi usor ofensat. Nu este deloc modest. Impetuozitatea sa il poate conduce la greseli sau esecuri. Optimismul exagerat il poate conduce catre speculatii riscante. Este usor de pacalit. Adeseori extravagant, Sagetatorul este uneori arogant, capricios si greu de suportat.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau