Zodia Sarpe Horoscop chinezesc
Zodia Sarpe
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Sarpe

Zodia Sarpe

Anul nasterii: 1941 1953 1965 1977 1989 2001 2013

Calitati: Senzual, creativ, subtil, discret, intelept, plin de compasiune.

Defecte: Neincrezator, mincinos, manipulator, posesiv.


Zodia Sarpe Caracterizare

Sofisticat si misterios, Sarpele este al saselea semn in zodiacul chinezesc. Cu o prezenta frapanta si un stil personal seducator.

Serpii sunt persoane independente care isi urmeaza calea, indiferent de ce cred altii. Le place singuratatea, dar stiu sa cucereasca anturajul cu inteligenta si spiritul lor. Realizeaza un foarte bun echilibru intre ratiune si intuitie. Sunt fascinanti pana la exaltare.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Serpii sunt persoane rafinate si intelepte, care se simt cel mai bine printre carti, filme, muzica si mancaruri fine. Stapanesc bine domeniul financiar si pot fi destul de generoase. Sunt atrasi de zona mistica, de filozofie si teme spirituale.

Un sarpe da aparenta de inactivitate, de relaxare, dar nu trebuie sa va lasati inselat. Mintea lor lucreaza cu asiduitate. Alterneaza lungi perioade de lene cu perioade de munca foarte intensa si eficienta. Analizeaza lucid si fac totul pentru a castiga simpatia.

In dragoste, un Sarpe poate fi foarte exigent si posesiv. Ei au standarde ridicate atat pentru ei cat si pentru cei din jur. Pot fi foarte gelosi fata de cei dragi si suspiciosi cu ceilalti oameni. Aceste lucruri nu sunt intotdeauna evidente. Un Sarpe stie foarte bine sa tina secrete si este, de obicei, atent cu privire la ceea ce spune.


Un Sarpe nu renunta la nimic din ceea ce crede ca i se cuvine. Daca nu reuseste, cauta razbunare. El poate astepta cu multa tenacitate momentul potrivit sa dea lovitura. Isi tine intotdeauna promisiunile si asteapta ca si ceilalti sa se poarte la fel.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau