Horoscop Scorpion
Horoscop Scorpion
Caracterizare zodii
Horoscop european Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Scorpion

Zodia Scorpion

23 octombrie - 21 noiembrie

Calitati: curaj, hotarare, tenacitate, intuitie, instinct de consevare foarte bun

Defecte: inflexibilitte, neincredere, gelozie, viclenie, invidie, spirit razbunator

Sanatate: Nativul din Scorpion gusta prea adesea placerea si de aici rezulta si problemele sale. Este predispus la boli ale sistemului digestiv, si boli transmisibile. Poate suferi adesa intoxicatii sau infectii. Probleme cu sitemul nervos. Sufera adesea de stres, oboseala psihica.


Zodia Scorpion Caracterizare

Scorpionul este curajos, energic si hotarat. Este curios si il intereseaza tot ce este necunoscut si misterios. Caracter puternic si adesea rafinat, devine fascinant. Este individualist si apreciaza singuratatea.

Pentru Scorpion, respectul de sine este foarte important.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Condus deseori de sentimente, se distinge prin perseverenta. Nu este deloc visator. Stie intotdeauna ceea ce vrea si isi urmareste telurile cu mare tenacitate. Instinctul lui de conservare este cel mai puternic. Este mai degraba intuitiv decat rational. Face, ingeneral, alegeri corecte.

Scorpionul este atras de latura mistica a existentei. Il preocupa problema vietii si a mortii. Este un prieten valoros, dar si un dusman neimpacat. In societate trece adesea neobservat, dar cine il neglijeaza greseste.

Cine il deranjeaza nu scapa nepedepsit. Este foarte razbunator. Incapatanat si agresiv, se razbuna adesea pentru neplaceri minore.

Este adesea surprinzator. Asteapta cu multa rabdare momentul prielnic realizarii scopurilor sale si atunci actioneaza fulgerator. Nu are nici un fel de intelegere pentru greselile altora.


Om al contrastelor, este permanent in tensiune. Hotararea sa se transforma adesea chiar in fanatism. Viata este o succesiune de mari impliniri sau de esecuri rasunatoare.

Un Scorpion nu are incredere in nimeni, si de aceea are o fire ascunsa. Practica adesea vicleania. Neincrederea sa aproape patologica, il face exagerat de invidios si gelos. Cand ambitiile sale sunt nerealiste, toate acestea ii pot afecta chiar si sanatatea.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau