Horoscop Taur
Horoscop Taur
Caracterizare zodii
Horoscop european Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Taur

Zodia Taur

21 aprilie - 21 mai

Calitati: stabilitate, rabdare, perseverenta, fermitate, loialitate

Defecte: încapatânare, gelozie, inflexibilitate, orgoliu nemasurat, obsesii

Sanatate: Un Taur are sensibila partea superioara a aparatului respirator: gâtul si esofagul. Digestia este proasta. Incapatanarea si framantarile launtrice pot duce la complicatii psihice. Trebuie evitate stresul si enervarile. Capricii daunatoare.


Zodia Taur Caracterizare

Taurul gandeste pragmatic. Ii plac foarte mult bunastarea materiala si confortul. Isi cunoaste limitele, este rabdator si rezistent. Iubeste ordinea, este obiectiv. Face alegeri potrivite cu interesele sale.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Desi adora placerile, nu le amesteca niciodata cu obligatiile. Taurul este mare amator de muzica si, in general, de arta. In dragoste are tendinta de a deveni prea posesiv si prea suspicios. Gelozia este un defect frecvent. Are mare nevoie de stabilitate afectiva. Instabilitatea il oboseste peste masura. Prefera veniturile mici dar sigure. Ambitiile sale sunt, in general, realiste.

Taurul este natural si lipsit de complicatii. Ideile sale sunt practice si eficiente. Inimos, este sociabil si are simtul umorului. Are nevoie de stabilitate si siguranta. Pentru el, proprietatea este o notiune fundamentala, chiar daca nu este vorba de bunurile sale.

Un Taur este dominat de comoditate si adesea de lux, dar si de incapatanare. Disputele fara rost sunt frecvente si il macina profund. Este capabil de reactii violente. Esecurile ii dau idei sumbre. Sustinerea familiei este foarte importanta.


Nativul Taur este dur si inflexibil. Prejudecatile lui sunt de neclintit. Starea de spirit este decisiva. Stapanirea de sine poate deveni un deziderat de neatins datorita firii sale conflictuale. Este un prieten bun dar si un dusman de temut. De obicei nu straluceste prin originalitate si solutiile pe care le alege sunt cele clasice.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau