Zodia Balanta Horoscop Balanta 2019
Zodia Balanta Horoscop Balanta 2019
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Balanta

Horoscop Balanta 2019

2019 este un an generos pentru Balante. Aveti multe ocazii de a intalni oameni noi si interesanti, de a comunica profitabil si de a va distra. Pe primul plan este anturajul, cu care petreceti mult timp si care va apreciaza echilibrul si rafinamentul. Cunoasteti persoane cu care veti pune bazele unor prietenii, colaborari si parteneriate foarte bune, pe termen lung.

Acum aveti multe ocazii sa va alaturati unor grupuri de oameni cu aceleasi preocupari si idealuri si care va impartasesc viziunea asupra viitorului. Va puteti mari astfel eficienta si va veti atinge obiectivele mai usor. Munca in echipa si eforturile comune cu partenerii va ajuta in toate domeniile.

Societatea vi se deschide intr-un mod mai placut, si mai vesel, cu invitatii la petreceri si sarbatori.


Nu este chiar anul cel mai bun pentru dragoste, desi nu este un sentiment care sa va lipsesca, dar neintelegerile cauzate de lipsa unei comunicari adecvate, va produc unele deceptii. Iubiti, dar nu vi se pare ca primiti la fel de mult sau, invers, cineva incearca sa se apropie de dvs., dar nu acceptati.

Calitatile specifice zodiei va ajuta sa depasiti aceste momente, dar este mare nevoie sa renuntati la perfectionism si la acele atitudini care rezulta din ele: ostilitate, aroganta, pretentii exagerate, etc. Desi relatiile cu sexul opus sunt mai dificile, va puteti baza pe prietenia si dragostea lor.

2019 este un an de progrese semnificative in cariera. Simtiti ca ceea ce ati construit pana acum va permite sa inaintati, sa urcati treapta cu treapta spre pozitia pe care v-ati propus-o. Acum sunteti mai aproape ca oricand de o avansare, o promovare, sau o ascensiune mai ales daca se bazeaza pe un curs sau sau pe dobandirea unei noi specializari.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Ocazii sunt destule si nu depinde decat de dvs. sa va vedeti visul implinit. Totul merge bine la locul de munca, si aveti multe satisfactii, chiar sunteti mandru de felul cum va descurcati. Oferiti servicii de calitate, pe care lumea le apreciaza, colaborati foarte bine si comunicati excelent, de fiecare data cand este nevoie.

Este posibil sa va promovati sau sa deveniti mai cunoscut, ceea ce va aduce statut si glorie.

Pentru ca sunteti tocmai intr-un maxim profesional, apare si un cel mai bun moment din punct de vedere financiar, poate putin decalate in timp. Totusi strangerea curelei si impunerea uunor limite, obiceiuri mai vechi sunt inca utile pentru ca aveti ambitii mari in investitii. Unele cer eforturi mai mari, altele sunt ceva mai accesibile, dar nu vreti sa renuntati la niciuna.

Daca aveti datorii mai vechi, feriti-va de credite ca devin foarte periculoase, uneori chiar sufocante. Paradoxal, sunteti obligat sa fiti prudent, cumpatat, atent la fiecare banut, desi nu duceti lipsa de bani.


Nu va aventurati spre investitii prea mari, pe credite, pentruca apar mici piedici care va conduc la amanari frustrante si pagubutoare.

Nativii din Balanta sunt foarte sensibili, lucru care poate fi un avantaj, dar si un dezavantaj. Puteti face fata cu brio atunci cand va ocupati de lucruri delicate, dar va puteti dezechilibra cand efortul este prea mare sau conditiile sunt prea dificile.

Daca simtiti ca este prea greu, va recomandam un pas in spate si cautati o solutie mai intelegenta. Daca vedeti ca instinctele sau intuitia nu dau rezultatele scontate, opriti-va. Doar astfel greutatile dispar si lasa locul pentru urmatorul succes pe care vi-l doriti.

Daca va simtiti coplesit sau stresat, concentrati-va pe esential si renuntati la lucrurile minore. Chiar daca este facut cu pasiune, nici un efort nu poate fi oricat de mare, infinit. Daca lucrati inteligent, atunci si norocul va ajuta. Nu strica nici o mica doza de credinta.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau