Zodia Capricorn Horoscop Capricorn 2019
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn 2019
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Capricorn

Horoscop Capricorn 2019

Pentru Capricorni, 2019 este un an destul de agitat, cu multe provocari si ocazii in care sa va masurati fortele cu diversi oponenti sau, pur si simplu, cu obstacole pe care doriti sa le doborati. Sunt suficiente motive de conflict, dar sunteti pregatit sa luptati pentru ceea ce vreti sa realizati, mai ales ca nimic nu vi se va oferi fara efort.

Tensiunile sunt uneori prea frecvente in relatia cu cei din jur si va trebuie multa rabdare si diplomatie ca sa le aplanati. Micile dispute sunt mai aprinse si neintelegerile, in toate domeniile, va pot pune echilibrul emotional la grea incercare. Sunt favorizati cei rabdatori si tenaci, chiar daca nimic nu va indeamna in acest sens. Este posibil sa nu vedeti rezultatele asteptate imediat, dar nu trebuie sa va descurajati.

In dragoste aveti un an al tatonarilor, al distractiilor si al inceputurilor superficiale. Cunoasteti multe persoane interesante cu care intrati in prietenii de scurta durata, dar va este greu sa construiti o relatie adevarata, de lunga durata. Este timpul aventurilor, al flirturilor, al cunostintelor ocazionale.


Aveti o reala placere sa va petreceti timpul liber cu prietenii, in anturaje cat mai pitoresti, de a cuceri si de a fi cucerit. Va atrag multe persoane si va este greu sa va hotarati sa construiti o relatie solida.

Este dificil sa ajungeti, anul acesta, la o relatie adevarata bazata pe sentimente profunde, desi, uneori, v-ati dori asta. Relatiile care incep acum nu tin decat daca partenerul face eforturi mari si compenseaza lipsa dvs. de seriozitate.

In cuplurile existente, deja inchegate, se resimte o oarecare superficialitate si prea multa relaxare. Va simtiti bine impreuna, dar va pastrati, fiecare, o relativa independenta si evitati sa va luati responsabilitati.

La serviciu sunteti tentat sa deschideti noi drumuri, sa porniti spre un alt domeniu de studiu sau poate chiar o alta profesie. Cautati un nou loc de munca mai bun, alte proiecte mai interesante si care sa rupa rutina.

Ar putea fi anul unor noi inceputuri. Va atrag unele lucruri pe care nu le-ati mai incercat pana acum si simtiti o mare nevoie de schimbare si de noi experimente.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Poate fi anul marilor schimbari profesionale, dar trebuie sa aveti curajul de a pune bazele unor noi evolutii. Trebuie insa sa faceti alegeri prudente, mature si numai dupa a gandire profunda. Succesele vin prin indrazneala, dar si in urma unor consultari cu oamenii de incredere.

Cariera Capricornilor, trece aproape sigur printr-un proces de reorganizare, dar depinde in primul rand de dvs. cum se petrece acest lucru. Acest proces ar putea fi presarat cu momente stresante sau chiar conflictuale, dar poate fi si placut sau stimulativ.

Acum stati bine cu banii, dar pot sa apara evenimente iesite din comun, unele chiar exceptionale, care sa va dea peste cap. Resimtiti nevoia unui efort constant pentru a restabili starea de echilibru atat de pretioasa pentru confortul dvs.La serviciu sunteti tentat sa deschideti noi drumuri, sa porniti spre un alt domeniu de studiu sau poate chiar o alta profesie. Cautati un nou loc de munca mai bun, alte proiecte mai interesante si care sa rupa rutina.

Pentru a rezolva unele probleme mai vechi, simtiti credeti ca trebuie sa faceti unele imprumuturi. Creditele sunt periculoase, mai ales daca aveti deja datorii. Chiar daca stiti ca veti primi bani si ca veti putea sa va platiti datoria este foarte riscant. Acestia pot intarzia sau chiar sa nu mai vina.


Informati-va cam cat merita munca voastra si cereti ceea ce vi se cuvine, pentru ca cei care nu nu o fac, chiar si aluziv, primesc mai putin. Totusi este vorba de o normalizare financiara si nu va mai temeti pentru ziua de maine.

Daca vreti sa cumparati sau sa vindeti ceva, sansa este de partea voastra, mai ales daca aveti rabdare si tact.

Dinamismul Nativilor din Capricorn ii face sa obtina rezultate foarte bune intr-un timp scurt, dar exista si un pret. Aveti multa nevoie de odihna, de relaxare, de miscare in aer liber, iar cei care nu sunt constienti de asta pot avea de suferit, chiar pe termen lung.

Rudele, prietenii, colegii, pana si sefii incep sa constientizeze tot mai mult importanta rolului pe care il jucati in diverse evenimente. Apar multe posibilitati sa va realizati visele, dar cresc si responsabilitatile.

Banii devin tot mai usor de cstigat, dar si timpul sa va bucura de ei este mai limitat. Desi avet multe ocazii sa meargeti prin locuri noi si sa vedeti lucruri frumoase, gandurile sunt la sarcinile cotidiene.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau