Zodia Fecioara Horoscop Fecioara 2019
Zodia Fecioara Horoscop Fecioara 2019
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Fecioara

Horoscop Fecioara 2019

2019 este un an promitator pentru Fecioare. El aduce noi perspective, domenii neasteptate de explorat si multe planuri de implinit. Se deschid cai nebanuite spre viitor si, incepand de acum, viata dvs. va cunoaste aspecte misterioase, uneori foarte greu de explicat.

Deciziile pe care le luati dau curs unor evenimente surprinzatoare care va fac placere. Aveti sentimentul ca traiti intr-un basm. Amintiti-va ca in basme sunt si Feti-frumosi si Ilene Cosanzene dar si lupte cu zmei, adica si bine si rau.

Pentru a profita de partea frumoasa a lucrurilor si a aduce magia in viata voastra, trebuie, paradoxal, sa va pastrati luciditatea, sa apelati la ratiune. Unele relatii va sufoca, limitandu-va libertatea. Poate este timpul sa rupeti unele lanturi.


Dragostea va da mari emotii, unele pozitive, altele mai putin placute. Faceti si vi se fac declaratii inspirate, care impresioneaza si determina fapte de mare angajament. Va trebuie multa luciditate si respoonsabilitate pentru a nu gresi. Veti fi intr-o tensiune maxima, gata de evolutii explozive.

Poate fi momentul intemeierii unei familii sau al nasterii unui copil. Viata de familie va prieste. Simtiti mare nevoie de afectiune, de suport emotional, de prietenie impartasita si de respect.

Comportamentul dvs. este oscilant. Pana si persoanele foarte conservatoare simt tentatia unei mici aventuri. Apreciati persoanele calde si ocrotitoare dar, temperamentul va poate trada.

La serviciu, sunteti lasat sa va faceti treaba asa cum credeti de cuviinta si asta va aduce foarte multa multumire. Vreti mai multa libertate in decizii si va place sa fiti cat mai mult pe cont propriu.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Nu mai suportati sa fiti cuminte si disciplinat si exprimati idei din ce in ce mai indraznete. Nu este exclus sa incercati sa deveniti propriul sef: o companie proprie sau o colaborare mai lejera. Acest lucru implica riscuri, dar, in caz de reusita, va schimba viata total. Este un test important, iar publicul este exigent.

Puteti avea parte de situatii critice, dar sunteti pregatit sa le faceti fata. Greselilor altora va pot afecta dar aveti mult sprijin din partea colaboratorilor, eventual al partenerului de cuplu.

Desi aveti suficienti bani cat sa va simtiti bine, acest lucru nu va este deajuns. Doriti independenta financiara care se potriveste foarte bine cu atitudinea profesionala.

Va aventurati usor in investitii curajoase, dar trebuie mare atentie pentru a le face profitabile. Creditele sunt periculoase, mai ales daca aveti datorii mai vechi. Sunt favorizate achizitiile de obiecte de uz indelungat: locuinta, masina, mobila, electrocasnice, etc.


Un mentor poate juca un rol important in deciziile acestui an. Nu amestecati placerile cu interesele financiare deoarece, desi castigati mult, si cheltuielile pot fi mari.

2019 aduce un noroc aproape magic si un pic de stralucire in viata voastra. Activitatea intelectuala, comunicarea si calatoriile sunt stimulative si va dau o buna motivatie si un imbold suplimentar.

Este necesar un efort mare si o hotarare deosebita pentru ca, uneori, va simtiti ezitant si temator.

Este un an viu, favorabil evenimentelor semnificative, a caror evolutie trebuie sa o stapaniti pentru ca pot sa apara turbulente.

Pot exista momente cand obositi, cand aveti nevoie de odihna si de momente de relaxare pentru a alunga stresul si a va pastra tonusul. Lucrul in echipa poate fi solutia, mai ales in probleme administrative.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau