Zodia Leu Horoscop Leu 2019
Zodia Leu Horoscop Leu 2019
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Leu

Horoscop Leu 2019

2019 este un an linistit pentru Lei, cu evenimente mai degraba pitoresti, ciudate, misterioase, in care va puteti pastra calmul in toate privintele. Va intereseaza, mai ales, viata privata, dragostea, familia, micile placeri personale, micile bucurii.

Daca sunteti singur, va cautati jumatatea, sau, daca nu, lucrati intens la o ameliorare a vietii de cuplu. Oricum, aveti parte de momente pe placul dvs., care va merg la suflet.

Preocuparile artistice, sensibile, sunt favorizate, dar si cele stiintifice sau tehnice. Sunt persoane care va influenteaza mult, in general in bine, dar nu intotdeauna.

Din punct de vedere al dragostei, poate fi un an banal, fara nimic special, sau, dimpotriva plin de evenimente: nunti, botezuri, iubiri intense, pasiuni nebune, etc. Depinde numai de dvs. daca veti fi ocoliti de sentimente puternice, sau daca totul va capata o amploare nemaivazuta.


Desi totul pare rutinat, calm, uneori chiar blazat, linistea acestui an este benefica pentru o relatie de lunga durata. In lipsa schimbarii, a innoirii, departe de provocari, puteti sa construiti cu ce aveti. Exista riscul, sa va plictisiti alaturi de partenerul vostru.

In cazul in care nu aveti pe nimeni, singuratatea va fi mai apasatoare ca oricand.

La locul de munca aveti parte de reusite semnificative. Simtiti ca avansati si va atingeti obiectivele mult dorite. Telurile sunt mai usor de atins, dar este necesara o buna prioritizare.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Concesiile si compromisurile raman in continuare necesare, dar acum sunteti stimulat de un puternic sentiment de incredere. Frustrarea dispare, stiind ca este doar o chestiune de timp pana cand recunoasterea meritelor va veni.

Este posibil sa calatoriti in interesul serviciului sau, dimpotriva, ramaneti pe loc pentru a urma niste cursuri. Atmosfera se destinde si va intelegeti din ce in ce mai bine cu sefii si colegii.

In domeniul financiar, se petrec evenimente importante, pentru ca aveti idei indelung gandite despre marirea veniturilore. Este insa esential sa cheltuiti cu intelepciune.

Apar oportunitati pentru noi surse de venit. Initiativele atrag castiguri interesante. Obtineti bani din activitati placute, intelectuale si comerciale si nu va puteti plange.

Aveti investitii de facut si multe decizii de luat cu bataie pe termen lung. Desi parcursul este presarat de obstacole, sansele de reusita sunt mari. Ati putea chiar sa asistati la o importanta evolutie a statutului profesional si social.


Anul 2019 are si perioade mai agitate sau mai putin previzibile pentru Nativii din Leu. Pot aparea evenimente semnificative care sa va surprinda placut, dar alteori sa va descumpaneasca.

Exista riscul sa va faceti sperante prea mari si sa intrati in impas. Feriti-va de persoane arogante, orgolioase sau risipitoare, care incearca sa profite de dvs.

Leii nehotarati isi pot regasi echilibrul si pragmatismul. Chiar daca norocul este uneori schimbator, o gandire serioasa, "la rece", va ajuta sa obtineti ceea ce doriti.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau