Zodia Scorpion Horoscop Scorpion 2019
Zodia Scorpion Horoscop Scorpion 2019
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Scorpion

Horoscop Scorpion 2019

2019 este pentru Scorpioni un an cu profunde implicatii in plan psihic. Tot ce simtiti are dimensiuni fantastice, indiferent ca e vorba de dragoste si prietenie sau de ura si repulsie.

Sunteti mereu, la mijloc, intre doua alternative, doua atitudini, doua directii si va este greu sa faceti alegerile corecte, ceea ce declansaza adevarate crize existentiale.

In aceste situatii pastrarea echilibrului este dificila si pot sa apara unele probleme de sanatate. Este lesne de înteles ca vor apare si multe avantaje in aceasta perioada. Va fi un an cu oportunitati multiple pentru cei care pariaza pe ratiune.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa fiti activ si cu atentia marita pentru a avea parte de reusite pe toate planurile. Va preocupa mult asigurarea bunastarii si linistii familiei si cei mai plini de vitalitate au toate sansele de a-si schimba radical viata.


In dragoste, simtiti nevoia de eliberare, daca sunteti intr-o relatie mai veche veti fi tentat sa o rupeti. Talentele de seducator pot fi puse la incercare pentru ca preferati aventura, micile escapade si distractiile de orice fel.

Nu vreti sa va implicati serios si iubiti cam in gluma si nu puneti baza pe o relatie pe termen lung. Va tenteaza jocurile copilaresti mai mult decat profunzimea sentimentelor. Atentie sa nu o patiti !

Din aceasta cauza relatiile de cuplu au de suferit si nu va puteti baza prea mult pe partener, existand chiar riscuri mari de rupere. Sperantele sunt la partener care, daca va fi mai cald, mai poate salva cate ceva din consecinte. Colac peste pupaza, suntati patimas si intreprinzator, inclinat adesea spre turbulente si conflicte.

Sansele de a promova in cariera sunt mari si asta vine la pachet cu o crestere semnificativa a veniturilor.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Desi sunteti tentat sa va certati cam cu toata lumea, pentru ca nu va place cum sunteti tratat si cereti mai mult respect, nu intotdeauna aveti dreptate. Dar atitudinea agresiva nu este impartasita de colegi sau sefi si, daca nu depasiti anumite limite, nu vor exista consecinte.

Pus mereu pe cearta, v-ati putea transforma colaboratorii in dusmani. In momentele tensionate, nu trebuie sa actionati la primul impuls. Daca veti fi tentat sa va dati demisia sau sa rupeti unele acorduri, trebuie sa fiti foarte atent pentru ca nervii pot strica multe lucruri bune.

Oportunitatile pe plan profesional nu lipsesc dar, adaptarea in alte locuride munca sau conjuncturi nu va este intotdeauna la indemana.

2019 este un an calm, cu venituri obtinute in mod firesc, conform asteptarilor, dar satisfacatoare, atat cat sa traiti decent. Nu apar lucruri iesite din comun, dar nici cheltuielile nu puteti sa le cresteti, asa cum ati dori. Pastrandu-le la un nivel normal, echilibrat, cumpatat, nu veti avea probleme.


Totul se rezuma la a va simti bine in pielea dvs. si a nu avea asteptari peste posibilitati. Planurile trebuie facute in concordanta cu veniturile asa cum sunteti obisnuiti. Desi nu se poate vorbi de un an special, investitiile bine gandite, care sa dea rezultate in anii viitori, isi au locul lor. Nu trebuie ca toti banii sa se duca numai pe lucrurile banale. In concluzie este un an aflat aflat sub semnul linistii si a echilibrului, asa cum va place.

Chiar daca apar unele sarcini suplimentare, nu trebuie sa le interpretati ca niste pedepse, ci trebuie privite cu toata bunavointa si veti avea numai de castigat. Spiritul de observatie si capacitatea de a actiona la timp, caracteristici atat de utile zodiei, va aduc recunoasterea meritelor din partea tuturor.

Desi, in unele privinte, sunteti pe minus puteti face fata cu brio tuturor provocarilor si indeplini marea majoritate a obiectivelor. Din cauza lipsei de timp liber,realizati greu ca aveti nevoie de odihna, de relaxare si de detasare fata de problemele curente.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau