Zodia Taur Horoscop Taur 2019
Zodia Taur Horoscop Taur 2019
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Taur

Horoscop Taur 2019

2019 este un an bun, in care Taurii au multe satisfactii si pot fi mandri de succesele lor, mai ales pentru reusitele profesionale. Este momentul in care gasiti raspunsul multor intrebari care va framantau si totul revine la normal.

Traiti evenimente decisive pentru viitor, in care persoane importante: un parinte, un profesor sau un sef vor juca unul din rolurile principale. Uneori ajungeti in prim-planul unor evenimente si trebuie sa va ganditi bine cum sa fructificati aceste situatii.

In dragoste aveti succes deplin. Mai mult de atat nu se poate ! Pentru unii poate fi anul decisiv: intalnesc iubirea vietii, se casatoresc sau concep un copil. Pentru altii, mai ales cei singuri, pot cunoaste oameni interesanti alaturi de care traiti multe clipe fericite.


Sunteti zodia cea mai privilegiata in acest an, in privinta amorului. Va indragostiti nebuneste, cum nu ati mai facut-o niciodata. Atractia fata de partener este foarte mare dar si reciproca.

La serviciu, sunteti multumit de ceea ce se intampla. Relatia cu colegii, sefii sau partenerii este excelenta. Invatamantul si cercetarea sunt bine aspectate. Apare sansa unor specializari noi, a unui studiu in domeniul care va intereseaza, a consolidarii pozitiei profesionale printr-o atestare oficiala.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Cariera depinde mult de rezolvarea unor probleme, de trecerea unor obstacole. Cunoasteti persoane cu experienta bogata, de la care aveti de invatat si care va pot indica noi directii in cariera.

2019 este un an promitator din punct de vedere financiar. vestile de la investitiile trecute sunt bune. Vin bani din mai multe directii si, daca va controlati bine cheltuielile, nu veti duce lipsa de nimic.

Se ivesc noutati din locuri neasteptate. Diversificarea surselor de venit este aproape sigura. Este loc si pentru noi investitii, dar evitati creditele pentru ca sunt nesigure.

Desi aveti bani mai multi, trebuie bine dramuiti. Este posibil sa va reorganizati profesia astfel incat sa castigati mai bine. Pentru asta trebuie sa pregatiti bine terenul, este nevoie de o strategie clara, de rabdare, tenacitate si meticulozitate.


Aptitudinile romantice si creative sunt in crestere, dar sunt inconjurate de valuri de confuzie si deruta. Este necesar un efort sustinut si constient pentru a va organiza bine activitatile. Este o perioada de analiza si reevaluare, care rezolva probleme mai vechi.

Lucrurile s-ar putea complica cand uitati sa va odihniti, sa luati o pauza din cand in cand. Exista riscul sa va faceti sperante prea mari la un moment dat si sa va diminuati sentimentul, deplin justificat, de satisfactie. Se mai poate sa fiti atras de persoane nepotrivite, care incearca sa profite de dvs.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau